2019-09-18 397 瀏覽
有人話,orange is the new black,加藤屋卻不是新吉野家。近排加藤屋比網民吹奏得好緊要,成為潮流,因為加藤屋唔在各方面都比告別家優勝——價錢種類味道,同埋對香港嘅支持。21蚊一個tea,我係大學canteen都未必食到啦,加藤屋卻可以抗通漲做呢個價。點解加藤屋有餐牌?原來呢間係唔似長沙灣個間order完自己拎,係送餐的!咁我叫咗個野菜豚肉飯小辣配玄米茶,但太肚餓食完先記得影相大家張就下我下次唔敢了。野菜唔似告野家咁小家白烚,食得出係有少少汁煮,豚肉正常,而辣其實都係加日本辣味粉,但可能我地呢十幾年太習慣食個間x野家,所以估唔到加少少辣可以帶來驚喜碗飯係細咗少少但21蚊唔計較啦。玄米茶就hea d,當濕下口算。Ps, 入面嘅食客相由心生個個靚仔靚女,我今日食食下,對面迎來一個後生版結衣,之後我

野菜豚肉飯

碗飯係細咗少少但21蚊唔計較啦。
玄米茶就hea d,當濕下口算。

野菜豚肉飯