2018-02-04
又黎食劣食,點解我女貢鍾意食呢間野😭😭😭下午5點,唔駛等位。仍然冇午後之選,餐牌有又唔俾人點,唔知以咩準則去決定賣唔賣,唔想深究海膽軍膽打頭陣,正常喎!海膽新鮮,帶甜,比預期中好,可能始終成本都貴啲,佢地處理會特別小心啩⋯⋯一讚完就出事🤦🏻♀️三文魚腩刺身,我唔期望有精緻嘅擺盤、出色嘅刀工,但唔係俾呢碟野我呀?$50好似食廚餘貢款!正想叫人取消呢碟野,亞女已經放左落口,唯有俾佢食晒佢啦,我見到就真係冇胃口比較好食嘅有炙燒左口魚裙邊壽司同海鹽赤海蝦左口魚燒出油香,入口即融,配上蔥花又帶清新,係抵讚。海鹽赤海蝦厚身有彈性,配海鹽提鮮,比點豉油更突出。都有叫其他壽司同熱食,質素不值一提,如果唔係氹小朋友,同埋貪佢個湯烏冬$19,叫兩個俾亞女食都唔覺赤,真係請我都唔會黎另外希望店方得閒check下啲餐具,啲杯都開始崩,有需要就更換啦。
比較好食嘅有炙燒左口魚裙邊壽司同海鹽赤海蝦