(非會員)
2008-03-16 4 瀏覽
今天有廠商請班同事嚟lee度BBQ, 總括是lee度每樣都斤斤計較, 質素如下:1. 服務差:我們一行15人本來坐較平的行位, 但發現太窄, 故決定每位加$20坐另一邊, 那邊有3個爐, 我哋坐最入,用2個圓形爐, 但見最出那個爐是長方形比較大, 咪叫佢哋比我哋用, 但他們話我哋14人用2個圓形爐已很足夠,故不比, 咁我哋咪算數law, 但後來燒到半路, 佢哋走埋嚟話要用長形爐來換我哋用緊嘅圓形爐, 嘩!當初係佢唔比我哋用,依家又嚟換, 唉!2. 食物差:係我去過咁多間BBQ當中最差的一間- 雞翼,豬排,牛排,金沙骨,多春魚,雞腎...都冇味,牛丸有油益味,只有芝士腸,燒買,秋刀魚較ok, 而蒜蓉包是成晚最好味了!3. 明屈:因有3個同事與廠商在樓上打牌,已食咗佢哋嘅晚飯套餐, 而我哋攞咗一碟仔雞翼上去孝敬吓廠商, 但佢哋都要加收1人錢, (但攞上去時,他們沒有說要收錢噃!)4. 一到3個鐘, 便即趕我哋走!!5. 環境ok, 但很暗, 很難睇到熟未!
1. 服務差:
2. 食物差:
3. 明屈:
4. 一到3個鐘, 便即趕我哋走!!
5. 環境ok, 但很暗, 很難睇到熟未!