2012-08-21
昨晚三人order 咗: 串燒東菇. 雞軟骨 – 夠熱好味道燒魂刺生蟹籽沙律 – 此沙律內的刺生勁腥.青瓜絲苦壽司 - 好味串燒菠蘿. 肉丸 - 菠蘿甜香, 肉丸食落就如一夠大麵粉(質)落口. 三文魚 刺生 – 刺生是室溫. 一啲都唔凍, 日式豆腐 – 好食串燒安格斯牛/蝦 – 牛肉一定唔係安格斯.有渣. 蝦肉無味.溫室冷番茄 – 本地番茄就唔好話係…..天婦羅 - 超級多油. 放題時間: 首節時間6:00 – 8:00. 六点十分入咗五張單. 第一碟食物要等咗 25分鐘先到. 等到七点鐘先至有第二碟上枱. 等到頸長的(室溫)刺生好腥呀又唔夠凍. 我地三個女士都都試過食 放題. 成個鐘後都好似未有嘢落肚咁!!!一開始就 order 的羊架,三文魚頭, 到咗 7:35 last order 時. 店員先至講買晒!!! 全晚唯一最快上菜嘅就係 last order 的時刻. 這節時間客不多.但出菜如此慢. 相信團購客都好難再幫襯 Lu!!!
串燒東菇. 雞軟骨 – 夠熱好味道
燒魂刺生蟹籽沙律 – 此沙律內的刺生勁腥.青瓜絲苦
壽司 - 好味
三文魚 刺生 – 刺生是室溫. 一啲都唔凍,
日式豆腐 – 好食
溫室冷番茄 – 本地番茄就唔好話係…..
天婦羅 - 超級多油.
全晚唯一最快上菜嘅就係 last order 的時刻.
題外話/補充資料:
服務員笑容欠奉. 叫加添(淡)綠茶. 都要叫三次才做.