2020-03-12
品穀,我之前吃過幾次都ok 的👌🏻。之前唯一問題是:款式比較少。今次去到買咗6個比高,一袋方包,但大失望,今次問題是:好難食。短期內唔會再幫襯。..📍宇治納言比高🥯🍵($24)bagel 來講算好細,包體煙銀,算係高分口感(有人會覺得太un);餡料有紅豆蓉和mochi ,餡料唔多,依舊係餡料分布不平均。😑..📍海苔肉鬆比高红🥯🥓($22)都係細細個,unun 地咁,但最恐怖係啲肉鬆極度腥臭,好似羊甦味,超級難食!做咗20幾年人都未食過咁難食嘅肉鬆!🤮🤢🥴..📍原味比高🥯($18)冇咩優點/缺點,簡簡單單,口感煙銀,如果唔鍾意un包就唔好買。我就冇乜要求,見到有就買來當pre-早餐,攝牙罅⋯🥴..📍品穀吐司🍞($39)好鬆軟,食到亞麻籽同黑芝麻。但好普通,唔難食咁囉,任何一間麵包店都做到😅。..Ps 話就話8點開,我當日特登返工之前去,點知8點係乜包都冇!..
之前唯一問題是:款式比較少。
短期內唔會再幫襯。
📍宇治納言比高🥯🍵($24)
📍海苔肉鬆比高红🥯🥓($22)
📍原味比高🥯($18)
📍品穀吐司🍞($39)