2017-04-03
一年總有1~2次惠顧的意式快餐, 方便就腳又便宜, 食味也不差, 一句講晒, 價廉物美!食物由$1X的餐湯至$7X元的扒類也有, 總有一款啱你胃口。加$12可無限添飲咖啡、汽水及茶, 雖然是自助咖啡機沖出來, 朱古力咖啡及 latte 味道也不錯, 有咖啡味, 亦香滑。忌廉湯幾濃滑吓, 也不是死鹹貨式。煙三文魚意粉煙三文魚有4塊大片, 意粉煮得不會過腍, 有咬口, 混合了芝士粉, 食味不差。農舍芝士 Pizza上檯香噴噴, 絕不比 PIZZA HXXX遜色, 芝士落得重手, 有拉絲視覺效果, 餅底夠厚, 心軟, 餅邊焗脆口, 既好味又飽肚。芝士煙肉焗薯看得見的邪惡, 鹹香惹味。意大利咖啡凍餅佢地既甜品我地機乎試混晒, 價得 ENCOURE的只有意大利咖啡凍餅, 凍餅軟滑, 有咖啡香味, 甜度也適中, 好食。4個人食左成十樣野, 有沙律、有湯、有Pizza、有意粉、有意飯、有羊扒、有甜品, 仲有任飲咖啡汽水, 每人不用$90, 可以不用睇價錢叫野食真爽, 仲係任座唔嬲, 吹幾耐水也可, 難得! 難得!
幾濃滑吓, 也不是死鹹貨式。 煙三文魚意粉
煙三文魚有4塊大片, 意粉煮得不會過腍, 有咬口, 混合了芝士粉, 食味不差。 農舍芝士 Pizza
上檯香噴噴, 絕不比 PIZZA HXXX遜色, 芝士落得重手, 有拉絲視覺效果, 餅底夠厚, 心軟, 餅邊焗脆口, 既好味又飽肚。 芝士煙肉焗薯
看得見的邪惡, 鹹香惹味。 意大利咖啡凍餅
佢地既甜品我地機乎試混晒, 價得 ENCOURE的只有意大利咖啡凍餅, 凍餅軟滑, 有咖啡香味, 甜度也適中, 好食。 4個人食左成十樣野, 有沙律、有湯、有Pizza、有意粉、有意飯、有羊扒、有 甜品, 仲有任飲咖啡汽水, 每人不用$90, 可以不用睇價錢叫野食真爽, 仲係任座唔嬲, 吹幾耐水也可, 難得! 難得!