2021-11-26
已經已經幫襯呢間高質良心餐廳好多次,每次都保持一貫水準,係我最欣賞嘅餐廳之一,今次party選擇咗呢間餐廳嘅到會服務,真心有驚喜同勁好味,嚟緊又到聖誕除夕,可以煩少樣,一定再encor😋👍🏻幫襯呢間高質良心餐廳好多次,每次都保持一貫水準,係我最欣賞嘅餐廳之一,今次party選擇咗呢間餐廳嘅到會服務,真心有驚喜同勁好味😍👍🏻我哋重點介紹👋🏻揀咗我至愛嘅🌟牛油雞翼🌟😍皮脆肉嫩👍🏻,味道一流🌟炭燒豬頸肉🌟😋Juicy軟淋👍🏻,炭香焦邊🌟青咖喱雞🌟😋足料嫩滑👍🏻,椰香味超正🌟椒鹽雞翼🌟😋嘢味香口👍🏻,食唔停口🌟泰式金邊粉🌟😋超大份,炒得剛好味道一流🌟泰式鳳爪🌟😋酸辣開胃👍🏻,小食必叫🌟大蝦沙律🌟😋份量十足👍🏻,小朋友爭住食🤣外賣到會好多時驚送到啲嘢食凍晒或者淋晒,但餐廳好用心將新鮮煮好嘅嘢食包裝好,加埋保溫袋再盡快送遞派出,所以送到時夠晒熱同仲好脆口,所以相當難得,堂食服務員已驚好有禮貌同細心,估唔到外賣都照顧周到👍🏻真心俾個叻叻你哋,好味抵食,性價比照高,今時今日真係好少有,希望你哋繼續加油💪🏻,我會繼續支持嫁😂嚟緊又到聖誕除夕,可以煩少樣,一定再encor😋👍🏻
我哋重點介紹👋🏻揀咗我至愛嘅
🌟牛油雞翼🌟
😍皮脆肉嫩👍🏻,味道一流
🌟炭燒豬頸肉🌟
😋Juicy軟淋👍🏻,炭香焦邊
🌟青咖喱雞🌟
😋足料嫩滑👍🏻,椰香味超正
🌟椒鹽雞翼🌟
😋嘢味香口👍🏻,食唔停口
🌟泰式金邊粉🌟
😋超大份,炒得剛好味道一流
🌟泰式鳳爪🌟
😋酸辣開胃👍🏻,小食必叫
🌟大蝦沙律🌟
😋份量十足👍🏻,小朋友爭住食🤣
嚟緊又到聖誕除夕,可以煩少樣,一定再encor😋👍🏻