2023-12-03
#女人街食飯公司,旺角大排檔風味,諗起就會想食🤘🏻大排檔風、香港味道,不論裝修定餐牌,超有懷舊感覺❇️舒服坐位,餐牌好多不同既大排檔菜式、手工菜、加港式心思💯啫啫沙鍋鱈魚腩煲,沙鍋上枱一開蓋,啫啫啫啫啫🌋好吸引,成個風味出晒黎,醬料加薑蔥超香,鱈魚腩外皮香脆,超惹味😍個皮已經好正,魚肉非常嫩,口感好好,底個啲燶燶地仲正🤤加枝百威配埋戰鬥碗,個排檔味出晒黎,正到爆🤘🏻💖鍾意食葱好似我咁既,食葱送酒=正🤗蒜蓉粉絲蒸蟶子皇,傳統瓦碟蒸見到已經好feel♨️好香蒜味,蟶子好好肉,真係好大隻,口感味道都幾鮮,粉絲+葱蒜同海鮮汁,爽☺️XO醬海鮮小炒皇,超大碟好足料,XO醬有大大大蝦乾,仲大過隻蝦,好濃味⭐️韮菜加白飯魚脆正,海鮮都好好味,高質小炒皇🌸係懷舊排檔既味道!仲要加埋超班既手工菜式,開到十二點,可以慢慢飲飽食醉🍻