2024-02-25
23年同過男朋友&朋友食過,印象中味道係好食,仲有塌塌米坐🤣今次去就比較遲去,所以無塌塌米坐😂今次叫左👇🏻🎃南瓜湯$78店員手抖落多左奶,不過佢話唔ok可以再整比我地🫶🏻但實在太奶太甜😂唔好意思咁叫店員換過一碟比我地😖本身碗湯偏甜,配酸種包點湯食 ,個包入面有提子乾、種子之類,增加口感,本身以為好硬,點知又好軟🤪🍞黑松露蟹肉沾醬配吐司$108凍凍地既黑松露蟹肉醬配暖暖地既酸種包好食😋 麵包外脆內軟,淡淡松露味,唔會太重蓋過蟹肉味👍🏻🧇黃豆粉年糕pancake$78比起抹茶,黃豆粉更出色🤤加埋雲呢拿雪糕絕配,加埋年糕,口感煙煙韌韌,勁力推介🤪🍵烏龍latte$38開頭飲偏甘,尾隨都係甘😂男朋友話味道不錯,唔會甘,每個人有唔同睇法🥴☕️Mocha$46我覺得偏苦,後隨帶有朱古力味🤣不過好飲過烏龍茶latte🤣
今次叫左👇🏻
🎃南瓜湯$78
🍞黑松露蟹肉沾醬配吐司$108
🧇黃豆粉年糕pancake$78
🍵烏龍latte$38
☕️Mocha$46
我覺得偏苦,後隨帶有朱古力味🤣不過好飲過烏龍茶latte🤣