2024-10-01
星期六喺旺角行行吓街 見到兆萬樓下有啲哥哥極力推薦佢哋嘅放題 咁我哋就上去試吓啦 😂 我同朋友已經做好分工 第一步先食佢哋嘅刺身 我哋點咗好多唔同類型嘅刺身 包括三文魚 生蠔 🦪 北寄貝 佢哋真係做到我哋落單幾多件佢就俾幾多塊 絕對冇漏單嘅情況出現 好抵讚👍🏻👍🏻 佢哋嘅刺身好靚好新鮮 尤其是係生蠔一啲都唔腥 絕對係out of expectation😎 所以我朋友一口氣食咗四隻 而我最鍾意嘅但係佢哋嘅甜蝦同埋三文魚 甜蝦好新鮮好鮮甜 🤓🤓🤓 之後我哋就點咗唔同嘅壽司 🍣 我最鍾意食嘅芝士三文魚火炙壽司 燒過嘅芝士真係好香 同三文魚Perfect match 😏😏 而朋友就鍾意食花之戀😂😂 最後我哋叫咗啲熱食 ~ 例如烤雞皮同埋炸雞軟骨 佢哋嘅燒雞皮超好食,成為咗我嘅第一名!😝😝 朋友就最愛佢哋嘅蒜香牛柳粒 佢話覺得真係好香好好食 最後佢自己又叫多咗兩碟😂 因為平時夜晚唔想食到咁飽先瞓覺 所以中午既日式放題就真係好啱我哋 食完仲可以慢慢消化 性價比亦都更高🤪🤪🤪#香港美食# #香港火鍋 # #旺角探店# #美食探店# #香港旅遊 #香港特種兵 #香港日式放題 #香港放題 #旺角放題
#香港美食# #香港火鍋 # #旺角探店# #美食探店# #香港旅遊 #香港特種兵 #香港日式放題 #香港放題 #旺角放題 #兆萬