女人街食飯公司,就座落係女人街,大排檔風味,裝修全部都係大排檔風、香港味道,超有親切感💟懷舊感覺,但舒服、乾淨,升級大排檔,餐牌當然係大排檔各式小炒、海鮮,啤酒配戰鬥碗就係正🍺未食已經感覺良好瑤柱招牌走地雞,半隻,上枱賣相好吸引,好多唔同既醬料、配料,真係有瑤柱同炸葱頭舖面,好香👍🏻先配瑤柱加葱油,非常香,瑤柱味再提鮮,好好食,雞肉肉質幾好,新鮮雞既味道😋再試另一個醬,類似泰式海南雞醬,酸酸辣辣,幾惹味😗鍾意食葱好似我咁,仲可以一大堆葱加葱油加炸葱頭,好濃味好正💕一碟雞幾十種食法 不得了💦蒜蓉粉絲蒸新西蘭蟶子皇,大碟蒸,連隻碟都係舊式個啲蒸碟,好detail👏🏻好香蒜味,蟶子好好肉,口感味道都幾鮮,粉絲味道一流,爽😗XO醬碧綠炒蝦球,超大碟好足料,XO醬有大蝦米,西蘭花同蝦球都掛晒XO醬,蝦球好鮮好彈牙,相當好味🤤鑊氣都好正,幾唔錯既小菜選擇🔥相當唔錯既大排檔經驗,高質又好味,開到十二點,暢飲暢食,好啱一大班朋友聚會👩‍👩‍👧‍👧👨‍👨‍👦‍👦👩‍👩‍👧‍👧👨‍👨‍👦‍👦

戰鬥碗

走地雞