係土瓜灣想食辣,搵間有保證啲既,揀左十二味,好多區分店都食過,今次食依間,舖面超大超有空間感,一大班人坐都ok而都唔會同其他人好近,好舒服😌#烤魚鍋、#酸菜魚、香鍋都超吸引,實在係選擇困難😆先試涼菜,#燒椒皮蛋,賣相好正,個人覺得皮蛋係涼菜中最正嘅,皮蛋晶瑩通透🤩口感一流,蛋黃流心,皮蛋味濃,尖椒粒加埋麻辣汁就係正,算係一個好唔錯既皮蛋💟經典香辣鍋🌶️小辣,加麻,超大鍋,香料同配料多到爆,💘香鍋至愛💘腐皮,好腍而加埋麻辣汁係無敵🤤飲返啖美滋滋芒果梳打,唔太甜,幾refreshing又解辣👍🏻 香鍋四季豆,麻辣必食,細細條煮腍左,掛汁好滋味👻花菜,即係椰菜花,腍身好吸味好正😋娃娃菜,吸晒汁都幾辣,不過好過癮既感覺😆嫩牛肉唔係間間都有,個人覺得都係超夾麻辣既配料,又嫩又惹味,忍唔住啤啤佢,超爽🥳食香鍋識食一定食蔬菜❣️好滿足,麻辣癮起就要返黎!😘

燒椒皮蛋

皮蛋

麻辣香鍋(四季豆、腐皮、嫩牛肉、花菜、娃娃菜)

腐皮

美滋滋芒果梳打

四季豆

嫩牛肉

花菜

娃娃菜

食香鍋識食一定食蔬菜❣️好滿足,麻辣癮起就要返黎!😘
美滋滋芒果梳打
燒椒皮蛋
皮蛋
麻辣香鍋(四季豆、腐皮、嫩牛肉、花菜、娃娃菜)
四季豆
嫩牛肉