2023-02-17
✐. 好味評分 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 回訪指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 抵食指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 推介指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎港鐵西營盤站 B3 出口, 步行約2分鐘,交通超級方便,近地鐵站,而且仲好易搵添,路痴都唔驚迷路啦!哈哈哈😆呢度感覺都幾好,員工好有禮貌帶我地坐好,再送上一杯水,員工聲線溫柔又有禮,好快就送到枱前嘢飲都好好味,味道好特別👍🏻👍🏻🍾️🍷🍶👅😋章魚沙律 $168好多章魚!而且仲有我最鍾意嘅牛油果放埋喺沙律入邊,而且仲有神石榴,令到沙律食落去,酸酸甜甜,幾開胃🥰😗😗openrice book位仲有得賞訂座積分,記得來之前book左位先啦。同埋餐廳咁受歡迎,呢排仲要係假期,一定好多人來食!咁浪漫,一邊傾計一邊享受美食😎真係一個好浪漫又難忘既晚餐,如果時間可以停留有多好🥹下次都想再來!帶埋親戚一齊來😛😋👍🏻
✐. 回訪指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
✐. 抵食指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
✐. 推介指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
呢度感覺都幾好,員工好有禮貌帶我地坐好,再送上一杯水,員工聲線溫柔又有禮,好快就送到枱前 嘢飲都好好味,味道好特別👍🏻👍🏻🍾️🍷🍶👅😋
章魚沙律 $168