2018-02-24
因為無特別想食的,所以隨機選左呢間mr.steak,之前一前想試銅鑼灣個間,但訂唔到位,今次行過見無乜人唔洗排就試下。沙律吧自助沙律bar的菜沒有添加(沙律是在一小時後才暫停享用)在場職員只是圍了在最後面(甜品位置)閒聊,全場只有4枱客人,除了忙著談天說地,我看不到其他忙到加唔到食物的原因。到海鮮,海鮮幾好的,不過不失,雖然無突出的鮮甜味,但食後出係新鮮的。到左我最期待的的牛(只係失望越大)要求5成熟的牛排已經變成7成熟(普通餐廳我沒要求,但你們是主打排類的餐廳)。總結: 一定無下次。員工極不友善,餐牌比唔足,問佢拿埋另一個餐牌睇,就立即比面色你睇,係腦海中彈左一個疑惑:我係咪之前欠債無還錢比你?定係你無水洗面? 之後個餐牌當然係大力拍一聲掉在枱上,理所當然般。當天因為係胃痛一定要食d野先,其實我好後悔,應該寧願痛多陣/買個包都要起身走,600幾700蚊食到一肚氣,食物,店員質素以為食緊茶餐廳。其實我屋企都有人做飲食業,我自己都做過兼職,我平時自問一定唔係麻煩客,都唔會對佢地唔禮貌,因為我知道呢行辛苦的,當然都唔想被加料,但不代表我對你的專重是要換來這種服務。我唔需要你做到.客人永遠是
沙律吧
到左我最期待的的牛(只係失望越大)
我唔需要你做到.客人永遠是對的.的服務,但起碼我唔係黎乞食囉!