印象中北角真係比較少咖啡小店😢嗰日下午茶時間想同朋友揾個地方坐低傾下偈誤打誤撞發現咗呢間幾特別嘅cafe 於是就入咗去飲咗啡同食咗嘢~我地食完之後一致都有種尋到寶嘅感覺😂呢間cafe係行暗黑系嘅工業風 好型🖤店面不大 只有bar枱同高櫈 最多容納到6️⃣個人雖然佢細細地 但店主都好友善 好有真係温馨小店嘅嗰種感覺🥰真正吸引到我哋嘅係佢哋嘅menu‼️呢度waffle嘅口味唔只得一成不變嘅甜味(aka生果加cream🤪)仲有提供創新combination嘅鹹口味😍例如平時諗都冇諗過嘅咸牛肉配蘋果蓉味!好欣賞佢哋嘅創意同用心🥹咸牛肉風味窩夫套餐 $𝟭𝟮𝟴(套餐均配一杯價值$40或以下飲品)一開始係出於好奇想試下咸牛肉同waffle嘅呢個配搭~點知食落口真係有驚喜😱一鹹一甜 起到相輔相承嘅作用 兩者嘅配撘超有火花💥本身睇個樣以為只係面頭灑咗啲咸牛肉粒 再喺側邊放咗劈蘋果蓉醬🤔點知切開先發現原來waffle入面都塞咗滿滿嘅饀料🥹加上waffle嘅蛋香十足 口感唔會太淋亦都唔會太脆身👍🏻完全正中我下懷😼𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀𝗼 𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻 (𝗰𝗼𝗺𝗯𝗼) +$𝟮𝟬濃縮咖啡 𝘅 抹茶拿鐵(套餐)
印象中北角真係比較少咖啡小店😢
嗰日下午茶時間想同朋友揾個地方坐低傾下偈
我地食完之後一致都有種尋到寶嘅感覺😂

呢間cafe係行暗黑系嘅工業風 好型🖤
店面不大 只有bar枱同高櫈 最多容納到6️⃣個人
雖然佢細細地 但店主都好友善 好有真係温馨小店嘅嗰種感覺🥰

真正吸引到我哋嘅係佢哋嘅menu‼️
仲有提供創新combination嘅鹹口味😍
例如平時諗都冇諗過嘅咸牛肉配蘋果蓉味!
好欣賞佢哋嘅創意同用心🥹

咸牛肉風味窩夫套餐 $𝟭𝟮𝟴
(套餐均配一杯價值$40或以下飲品)

一開始係出於好奇想試下咸牛肉同waffle嘅呢個配搭~
點知食落口真係有驚喜😱
一鹹一甜 起到相輔相承嘅作用 兩者嘅配撘超有火花💥
點知切開先發現原來waffle入面都塞咗滿滿嘅饀料🥹
加上waffle嘅蛋香十足 口感唔會太淋亦都唔會太脆身👍🏻
完全正中我下懷😼

濃縮咖啡 𝘅 抹茶拿鐵(套餐)+$𝟮𝟬

跟套餐加配咗呢一杯特飲 佢嘅漸層超級好睇🍵
飲落都好順口🥛 不錯不錯~

𝗖𝗶𝗻𝗻𝗮𝗺𝗼𝗻 𝗹𝗮𝘁𝘁𝗲 (𝗵𝗼𝘁) $𝟰𝟮
肉桂香料拿鐵 (熱)$𝟰𝟮