2021-10-19
網上見到佢9am開門,已經預鬆啲9:30去到,見到未開門,有啲失望,點知轉個頭就開門啦!所以大家都係唔好咁準時去等開門😅我諗呢間小店都有幾多熟客,見到有個外國人客人,好自然咁喺佢舖頭攞塊布,自己出去outdoor 位抹乾淨枱櫈坐喺度等早餐😂雖然店主一個人一腳踢,但仍然唔需要等好耐,佢真係好快手食物。。。。。。。。。。。。。Croffle $40- 窩夫係用牛角包嘅粉漿底,新鮮整出嚟,外面好似窩夫咁鬆脆,但係內裏仍然有小小嘅酥軟,真係好食👍🏻👍🏻- 蛋加$10,腸加$15,牛油果加$15,蘑菇加$10Bagel $45- 就相對爭啲啦!冇乜麵包香,亦都偏硬Banana cake with vanilla ice cream香蕉蛋糕 $50- 有驚喜,除咗presentation靚之外,佢嘅香蕉蛋糕微熱,加上雲呢拿雪糕,而側邊仲有一啲焦糖脆粒,非常好味Hot chocolate熱朱古力$45- Ok 啦Black 咖啡$30- 用嘅咖啡豆偏nutty,啱晒我口味😋總括嚟講,店舖細細,不過有室內亦有室外位,食物好食環境亦舒服,難怪有幾多人流,而附近亦唔多呢類型嘅選擇,會再去幫襯🥰
雖然店主一個人一腳踢,但仍然唔需要等好耐,佢真係好快手
食物。。。。。。。。。。。。。
Croffle $40
- 蛋加$10,腸加$15,牛油果加$15,蘑菇加$10
Bagel $45
- 就相對爭啲啦!冇乜麵包香,亦都偏硬
Hot chocolate熱朱古力$45
- Ok 啦
Black 咖啡$30
- 用嘅咖啡豆偏nutty,啱晒我口味😋