2021-09-26
海南雞超級滑嫩🥰#gianna港式#gianna家常便飯 #gianna北角.港島區超級親民抵食外賣店😆每日新鮮!加餸一流!🔥海南椰香咖哩牛腩飯盒、無骨海南雞飯、口水雞、口水汁雞絲蕎麥麵全部都有🥳而且唔過$50😽入到去見到超級多上班族同學生放飯黎食😛最重要係好近地鐵站!就算唔熟路都識去🤤同埋見到上過好多poster同新聞🤩全部都講緊係正宗海南雞!所以對於佢嘅海南雞係勁期待🥰.1️⃣無骨海南雞($152)⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)🔸海南雞超級滑同嫩🔸無骨超級貼心🔸唔會死滑🤤有咬口嘅雞🔸入口好香雞味😬🔸黑色係自家製醬料!調味好特別,點完係可以提升海南雞嘅層次😽▪️落完order要等大概10分鐘😛聽店員嘅對話應該係即刻斬比我!食之前已經feel到質素係有保證😆▪️店員好友善!就算鋪頭好多人,都好有禮貌!🎡瓊媽媽 (書局街) 地址:北角書局街11號地舖#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #hkfood #hkfoodblog #hkfoodblooger #foodphotography #f
1️⃣無骨海南雞($152)⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)
🔸海南雞超級滑同嫩
🔸無骨超級貼心
🔸唔會死滑🤤有咬口嘅雞
🔸入口好香雞味😬
▪️店員好友善!就算鋪頭好多人,都好有禮貌!
🎡瓊媽媽 (書局街)
地址:北角書局街11號地舖
#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #hkfood #hkfoodblog #hkfoodblooger #foodphotography #foodie #hongkongfood #chinesefood #localfood #香港美食 #北角美食 #吃貨 #相機食先 #人氣 #北角 #北角台灣菜 #家常便飯 #海南雞 #北角海南雞