2020-04-11 134 瀏覽
睇完late show,係平板螢光幕都感受到餐廳的熱誠,媽媽的豐富煮食經驗,囝囝的食物執著,囡囡的飲食要求。因此,決定搵日幫親下!我住九龍的,唯有早點去買外賣回家食!5點鐘到達,點知職員已説:冇豬扒冇豬手冇雞冇老火湯!煲緊要6:30先有!仲要話,老火湯是送的,不會補任何嘢給你!心諗,唔係呀嘛!已經唔係太想食,但我又山長水遠坐車專登嚟,就買個飯食下!再細心諗諗,杜先生的威力好驚人,可以令此店起死回生!勁!咖哩牛腩飯可自選辣度,我要咗中辣,真心味道唔錯,咖哩係港式咖哩味,味道帶濃,以港式手法來説,真是高手!當然唔可以同巴基斯坦咖哩來比拼啦!豬軟骨飯豬軟骨好淋,肉質好軟,好有肥膏嘅口感!味道非常不錯,肉好入味。今次唯一的失望是不能品嘗其冇味精老火湯,希望下次能買到啦。

冇豬扒
冇豬手
冇雞

咖哩牛腩飯

豬軟骨飯

今次唯一的失望是不能品嘗其冇味精老火湯,希望下次能買到啦。