2018-06-17
從來無打過食評都忍唔住😡今晚一行六日訂咗枱,打算提早慶祝父親節,訂咗7:30,但因為無黎過呢間餐廳,喺附近兜咗啲路、7:34先去到餐廳。一到步就同職員講訂咗座,然後職員一面愕然,之後不停打電話,心諗大獲喇⋯⋯⋯.然後佢去咗其中一張近門口嘅六人枱度問人地幾號電話,原來佢地係求其指咗我地個電話就可以入座😡但職員就自圓其說扮晒野話,過咗訂座時間五分鐘,以為我地唔會到,所以就將張枱比咗Walk-in客🙄但當我地表示係7:34已經到咗,佢就無聲出,因為佢係亂咁比個Walk-in客指我電話入座架嘛🤷🏻♀️.解決方法:佢叫我地搭的士去寶琳分店食、可以喺寶琳分店憑單claim返去程錢,然後我問咁回程呢?佢話要搭返車去將軍澳分店比單先有得claim~大佬,即係你犯錯,我一行六人要麻檸煩地移師去寶琳,我食完飯要專登行返去你間老檸咁遠嘅鋪頭交單claim回程錢先返屋企?(間鋪係商場嘅最篤篤位、步行再20分鐘來回)😑😑😑😑😑.呢個時候見到佢有兩張大枱空咗,即刻同佢問佢啦⋯⋯佢話喎⋯⋯嗰兩張枱係8:00嘅客架喎⋯⋯真係滴咗九萬滴汗😓😓7:30嘅客未入座,你夠膽死同我講係比8:00嘅客😡.然後我地就嬲得濟走咗,五
然後我地就嬲得濟走咗,五分鐘後呢位職員小姐就打黎話8:00嘅客唔黎,可以比位我地⋯⋯我實在好驚食到肚痛呀,你食埋我嗰份啦💩💩💩
以後都唔會食呢間垃圾!
PS: 我地之前食過寶琳分店好檸難食!今次如果唔係有屋企人同朋友黎食過話OK,真係唔會咁勇敢再黎!🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮