2017-05-12
最鍾意揀平日去食飯, 少人DD又唔駛等位, 野食都黎快DD行過CWB, 有EE係到派傳單, 只係$188一位, 可以任食2小時, 對我的大胃朋友係一大喜訊!去到, 原來仲可以加$38可以任點特選刺身, 有鵝肝多士, JUMBO帶子, 長腳蟹可以揀.鵝肝多士一口一件, 香味長久不散, 有多士做底唔會太油, 超正!黃金焗蠔好大隻!安格斯牛柳又超大件, 好有牛味又唔鞋喎.刺身拚盤 - JUMBO帶子, 特大赤蝦, 三文魚, 油甘魚,甘蝦等等, 都好新鮮, 真係大大件, 雖有少少雪味, 不過都算抵食.另外炸物同天婦羅都好脆好正, 好似大蝦天婦羅, 香蕉天婦羅, 海鰻天婦羅, 芝士年糕都VERY GOOD!鐵板燒的牛舌又香又軟又入味, 可以食多2件.前菜的芝麻菠菜好正, 大蝦通粉沙律仲有塊薄脆託底, 好特別.壽司手卷, 我地專食海膽甘蝦三文魚籽手卷, 海膽甘甜, 三文魚籽新鮮卜卜脆!飲品仲可以揀啤酒架!店員會提早通知last order, 不過埋單後都唔趕你走架 (如果無人等), 我地傾左好耐添!
黃金焗蠔好大隻!
安格斯牛柳又超大件, 好有牛味又唔鞋喎.
鐵板燒的牛舌又香又軟又入味, 可以食多2件.
飲品仲可以揀啤酒架!