2017-06-14 201 瀏覽
好少係葵芳食晚飯,加上呢間餐廳位置唔算易搵,開頭入黎就係得我地一台客,心諗係米太偏所以少人?但慢慢就爆場!係越夜越多人黎食。一坐低,就介紹左當日既生蠔同like & share有小食送。除左menu,餐廳牆上既畫都係人畫。首先黎個生蠔set當日食既係法國生蠔,好肥美大隻,食落亦都好爽口加上佢配既生蠔醬唔似出面食既味道,好特別。忌廉煙三文魚意粉拼香煎大蝦一黎就聞到好香,雖然得三文魚同菇但好足料,2種料都唔會好少。什菌風乾黑毛豬巴馬火腿pizza 事先已經切好比我地,每一塊size適中,多芝士。pizza 皮唔厚,有少少似餅乾底,個邊邊好脆 鵝肝多士多士切落超級脆,睇到鵝肝既油脂好豐富從來唔食肝臟既我都覺得入到口,咬到同吞到,之前試過既都覺得口感同味道好怪,但呢隻岩岩相反。另外值得一提既係服務一流,態度好好,有咩問題或者需要幫忙都好樂意幫。朋友跌左叉,唔洗嗌聽到即刻拎過新既黎。

除左menu,餐廳牆上既畫都係人畫。

首先黎個生蠔set
當日食既係法國生蠔,好肥美大隻,食落亦都好爽口
加上佢配既生蠔醬唔似出面食既味道,好特別。

忌廉煙三文魚意粉拼香煎大蝦

什菌風乾黑毛豬巴馬火腿pizza

鵝肝多士
多士切落超級脆,睇到鵝肝既油脂好豐富