上星期五去呢間舖, 見到都有D人排緊隊, 心諗都應該不差啩, 仲有名人推介添, 咁咪入去試吓囉…….點知……我地一行2人叫咗一個海南雞飯同埋青咖喱雞飯, 真係好……唔得, 本來都想試吓佢其他既小食, 但係當試完呢2個飯之後就對呢間店無哂信心, 同埋都已經無哂胃口, 所以最後都無食其他野啦! 真係唔明點解佢可以開咁多分店, 環境唔好不在講, 最主要係佢主打既海南雞飯真係好唔掂囉! 海南雞飯 – 好唔得, d飯好難食, 一食就知佢用d cheap米, d米好 ”削” 同埋 “碎濕濕”, 唔多似平時食既油飯, 雞無味又唔滑, 好差,青咖喱雞飯 –咖喱同飯都不夠熱, 咖喱唔夠香, d咖喱汁太”傑”, 似生粉獻多過汁, d飯好鬼硬又乾……..no good我有個朋友去過黃埔分店, 結論一樣: 唔好食!沒有下次, 一定不會再去呢間店!

我有個朋友去過黃埔分店, 結論一樣: 唔好食!

沒有下次, 一定不會再去呢間店!

$40-60 (晚餐)
  • 沒有