2020-11-18 146 瀏覽
同媽媽行完山(so call..👀),肚餓仔就諗媽媽到底有咩啱食🧐🧐難得我諗到食點心🥧,媽媽竟然話日日都飲茶架啦😨(好似潑我冷水好唔情願咁😑)⋯呢間位於觀塘嘅點心專門店,就係正臻味豬扒米線隔離!所以都幾顯眼~👀見佢冇咩人唔使等位,而且裝修好新,所以就入去試下~🤪見到佢午市套餐優惠超抵玩😮🤭🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚《主食(米線/飯) + 點心 + 飲品》$54🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚但由於我唔想食米線或飯,所以我就同媽媽散叫試多啲唔同嘅點心🥧🤣❣️😍一齊睇吓叫左啲咩啦😍❣️😽《香芋蒸排骨$26》、《豉汁蒸鳳爪$22 》一般水準,叫做過得去啦~不過香芋幾好食嘅🤣《鵪鶉蛋燒賣 $26 》第一次食呢隻有鵪鶉蛋既燒賣,鵪鶉蛋幾香!😼《鮮蝦腐皮卷$28》⭐️⭐️推介❗️- 零舍香口!加喼汁好夾!!差啲想叫多碟嚟食😂😼《豬骨湯鮮竹卷$24》❤️- 豬骨湯鮮甜浸住鮮竹卷,增添鮮味!😻《燒汁釀尖椒 $26 》⭐️⭐️推介❗️-意想不到的惹味!其實又點會估到煎炸物係一間點心鋪,係會比點心更出色架🤣🤣🤣燒汁為微辣尖椒釀肉加上了一點甜味,釀肉佈滿小顆小顆的蝦苗❤️☺️入口熱辣辣添😍

見到佢午市套餐優惠超抵玩😮🤭
🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚
《主食(米線/飯) + 點心 + 飲品》$54
🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚

❣️😍一齊睇吓叫左啲咩啦😍❣️

😼《鮮蝦腐皮卷$28》⭐️⭐️推介❗️
- 零舍香口!加喼汁好夾!!差啲想叫多碟嚟食😂

😼《豬骨湯鮮竹卷$24》❤️
- 豬骨湯鮮甜浸住鮮竹卷,增添鮮味!

😻《燒汁釀尖椒 $26 》⭐️⭐️推介❗️

💸埋單平均每人$80🤪💸
如果想抵食啲就叫午市套餐!
💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸

⭐️仲有第一次聽食點心都有得包場😂好似茶餐廳港女tea set 咁🤣🤣🤚🤚都分享下啦~

🌹🌹「包埸派對」資訊🌹🌹

黃昏、晚上及星期日或假期
時間:星期一至六 (5pm - 10pm)
星期日 (11am - 10pm)

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹