餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (德福廣場2期)
資訊:

餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (德福廣場2期)
資訊:

2018-01-27 968 瀏覽
九龍灣附近雖有唔少餐廳不過食黎食去都係個啲 有啲悶悶地所以就特登去遠啲 去左德福二期嘅牛角方便在於可以係app用會員拎位唔洗驚要係繁忙嘅lunch time等位呢度嘅lunch有分a b c三款方便想要唔同肉類配搭嘅朋友我就要左c餐可以要牛同豬嘅配搭,就叫左豬頸肉同另一樣豬 唔記得左係咩 首先上左沙律先都係普通一個小沙律之後到肉喇啲嘢食都快到嘅所以好快就可以開爐我地一行六人 不過俾左張八人枱我地有兩個爐 所以唔洗爭爐用燒成點就可以自己控制燒完可以點醬呢度都幾多醬揀飯仲可以任裝男仕都可以食飽飽
九龍灣附近雖有唔少餐廳
不過食黎食去都係個啲 有啲悶悶地
所以就特登去遠啲 去左德福二期嘅牛角
方便在於可以係app用會員拎位
唔洗驚要係繁忙嘅lunch time等位

呢度嘅lunch有分a b c三款
方便想要唔同肉類配搭嘅朋友
我就要左c餐
可以要牛同豬嘅配搭,就叫左豬頸肉同另一樣豬 唔記得左係咩

首先上左沙律先
都係普通一個小沙律