2017-06-20 582 瀏覽
又同同事走咗去銅鑼灣登龍街搵食,諗起之前想試呢間餐廳,連餐牌都無睇就走咗入去午市主食其實只係得薄餅同意粉兩樣選擇,但可以揀叫兩個cources定三個courses見到鋪頭近門口位置有個半圓形既焗爐,當然要試一試佢既pizza啦…所以我哋叫咗三個lunch set(兩個courses),一個野菌意式香草醬天使麵,一個pesto chicken pizza同一個quattro formaggi pizza,意粉粉量比較少,好彩叫咗兩個薄餅,pizza真係好好味,不過,同事嫌呢度d野食味道偏淡午市套餐包括前菜同野飲,前菜無咩驚喜,野飲方面,同事叫咗杯咖啡聞落好香,仲好夠熱,不過飲品製作需時,趕時間的話建議落單時叫埋野飲鋪頭入面貼住張紙話可以買套票,買十張午餐套票,變相七折,埋單時發現原來有逢第二個set半價既優惠,所以計埋加一每人約一百蚊我見到呢度有甜既pizza,下次一於來試吓

我見到呢度有甜既pizza,下次一於來試吓
2017-06-15