2022-08-22 209 瀏覽
依間基本上係返工嘅午餐飯堂之選 一星期至少去一至兩次 點解小雲吞都可以由平平無奇嘅嘢食都可以煮得咁出色呢📣📣📣我每次必點嘅黑松露拼原味小雲吞20粒 雲吞皮係超薄又滑 再配埋本身自己熬製嘅湯底裏面有少少紫菜同埋蔥花 基本上咁大食嘅我20隻小雲吞當然唔夠飽啦 🤫🤭🥟🥟🥟佢嘅煎餃同樣地非常之出色 今次我叫咗蝦仁鮮肉煎餃 裏面啲蝦仁🍤係原隻大大粒嘅 蝦仁非常之爽口而且佢係即刻煎出嚟所以一上枱食熱辣辣好正 再配埋佢自家製既醬汁真係冇得頂👍🏻👍🏻👍🏻😻小食我今次叫咗海蜇頭 酸辣海帶絲 同埋手拍青瓜 佢啲小食全部都酸酸辣辣非常之開胃 最欣賞係佢個海帶絲 基本上每次去都係必點🫶🏻😋😋😋

• 黑松露小雲吞