2019-09-14 68 瀏覽
家居保即將到期,今日約咗保險經紀續保,她說吃過將軍澳新都城中心Il期的Coffe Art唔錯,建議去食Lunch同簽埋家居保份續保單,又可以傾下計,餐廳在馬路邊,環境光猛,坐落都幾舒適。餐廳有set lunch供應,價錢由$58起,我地要咗兩份。午餐頭盤我地都要咗柚子汁雜菜沙律,沙律菜十分新鮮,加埋柚子汁食落酸酸甜甜,好清新開胃😋煙三文魚蟹籽忌廉汁意大利粉,煙三文魚同忌廉汁係最佳配搭,意大利粉不軟又不硬,食落有少少彈牙,撈埋蟹籽食,脆卜卜,正😋温泉蛋煙肉白菌忌廉汁意大利粉,温泉蛋半熟,蛋黃漿渗入意大利粉,意粉更加香滑,蛋香味濃😋餐後甜品,我地加$28要咗一件蘋果芝士蛋糕,蛋糕有粒粒蘋果同無花果肉,芝士味唔太重,同蘋果粒好配合,又唔太甜👍🏻餐飲係伯爵茶,可以加$10轉樽裝果汁,我地就轉咗芒果汁同熱情果汁。