2016-12-14 669 瀏覽
論排隊—七點黎到已經條隊幾長下,無飛拎要乖乖地排隊,因為得兩條友所以排到第十個左右 ,職員就問是咪有兩位,可以入先,就咁我就同朋友帶住勝利既微笑入左去,望住等三四個位果批人我諗佢要等成粒鐘,慘慘豬。不過食完出番黎,八九點鐘,其實好少人。論環境—黑,好似好有格調。乾淨。坐既位置感覺有少少似同人搭臺,同一張臺同一張沙發,不過個位都幾闊,無咩問題。論食物性價比—整體黎講,價錢好似平過元氣少少。難食既無影到。最難食係帆立貝,唔知佢唔新鮮定點。帆立貝個樣好好睇好肥美但實質苦到喊,入口就好似見到你以為一個好好睇天生麗質既女仔係你面前落妝咁,好苦。第二個唔係難食,只可以講唔好食。就係玉子,我認為既玉子係甜既但佢唔太甜。口感都差少少。燒既油甘魚幾香幾好食,推介下,不過無圖。牛油唔知咩菇份量都幾多,不過味道還可。論服務—無走單,人地咁忙唔會奢望見到咩笑容態度好。不過有時見出面排緊隊,但其實裹面有位不過未汁好臺,感覺有點兒微妙。總結—我見人地講帆立貝好好味咁,如果你自認你食果日運氣唔係幾好,咁就唔好叫了。整體都係抵,點左唔少野兩個人買單300多少少咁多。不過睇在個玉子同帆立貝份上,唔想比笑臉。
論排隊—

論環境—

論食物性價比—

整體黎講,價錢好似平過元氣少少。

難食既無影到。

最難食係帆立貝,唔知佢唔新鮮定點。

第二個唔係難食,只可以講唔好食。

就係玉子,我認為既玉子係甜既但佢唔太甜。口感都差少少。
蟹柳+玉子
燒既油甘魚幾香幾好食,推介下,不過無圖。

牛油唔知咩菇份量都幾多,不過味道還可。

論服務—

無走單,人地咁忙唔會奢望見到咩笑容態度好。

總結—

整體都係抵,點左唔少野兩個人買單300多少少咁多。

不過睇在個玉子同帆立貝份上,唔想比笑臉。
芝士三文魚+黑松露三文魚
2016-12-13
35 分鐘 (堂食)
芝士三文魚+黑松露三文魚