2007-12-31
開初見到呢度長長迴轉, 仲以為呢間係一間新開迴轉壽司, 落order時發覺, 壽司menu好少款, 反而有好多小食, set lunch, 而且d set都幾抵tim wo. 相信似日本料理加迴轉壽司.壽司有平有貴, 三文魚$10, 不過幾新鮮, 味道唔錯. 本來想食卷物, 見碟碟都係六件, 四十幾蚊, 今日只有我和朋友兩個, 六件太多啦, 無叫到. 再試海鰻, 墨魚, 一般啦.蟹膏芝士山芋餅$38, 其實唔係好知咩, 見d料鍾意食就叫試下, 皮係山芋餅, 好淋好軟, 無咩味道, 中間夾住一塊芝士加d蟹膏, 蟹膏味道唔濃, 唔係好食得出味, 芝士味就反而太重啦.豬軟骨拉麵$36, 豬軟骨都幾好, 夠淋. 拉麵都ok.環境衛生服務, 感覺都係一般.

豬軟骨拉麵$36, 豬軟骨都幾好, 夠淋. 拉麵都ok.

環境衛生服務, 感覺都係一般.