2007-06-20
父親節爸爸想吃義大利餐,就上網在open rice揾,訂位之後先知道不是面向海的…爸爸好高興,因為有一個蠔bar任他挑,我自己對蠔就嘛嘛地。龍蝦湯:好濃好飲好多蝦,雖然好濃但系飲完都不覺得口渴(好似叫)沙拉拼盆:哇。。。全部都系油。。全部菜同瓜同魚都澇曬油。。。人地好似話呢個沙拉系這樣的。。。Hawaii Pizza:普通pizza,好似餅多過餡牛柳:am.. 叫7成,太熟了。。好硬,又無味,跟住他話太硬可以換,有另外一個牛扒好d,就換左。Hm…都系無味…比西冷扒還無味。千層面:好味,不過D皮好似太厚Pork Ribs:普通,無味,但肉已燒到離骨,ok啦三文魚撻:有塊餅…夾住好多碎碎三文魚,油油地,鹹鹹地,怪怪地…Mango Cheese Cake:好味,但無特別Chocolate心太軟:全晚最好吃就是這個,但其實我覺得他不太正宗,心太軟應該是外面蛋糕,裏面流出濃濃的chocolate source,但他這心太軟是整個都已經是粘粘的chocolate cake,沒有那種,一弄開就有“wow~~~”一聲既感覺。Apple Pie(送的):酥皮局apple pie。。。wow。。。no t
龍蝦湯:好濃好飲好多蝦,雖然好濃但系飲完都不覺得口渴
Hawaii Pizza:普通pizza,好似餅多過餡
千層面:好味,不過D皮好似太厚
Pork Ribs:普通,無味,但肉已燒到離骨,ok啦
Mango Cheese Cake:好味,但無特別
Apple Pie(送的):酥皮局apple pie。。。wow。。。no thanks
都不便宜…6個人,千七蚊(原來東亞card有9折,他沒講,我系巧合拿了東亞card埋單才知道!
賣最貴是service咯。service非常周到。。因為我覺得食物真的嘛嘛地。。。 我也常吃類似的菜,所以心中有了比較,比較我常去的Inn Side Out,真的比下去。。。