餐廳: 泰苑魚翅海鮮酒家
資訊:

2012-03-11 475 瀏覽
今晚係南丫島既最後一站二人餐198的確抵食此餐有鼓油蝦或白灼蝦,咩係鼓油蝦? 就係古法煎蝦,蝦殼其實係好大蝦味,將蝦煎香,蝦油就會流出,加上鼓油,可以連殼食。魷魚比較小, 新鮮, 不過唔係最新鮮的味度炒蟶子有大有小鮑魚仔兩隻再炒一碟時菜(40), 可惜漏了單, 不過我要加飯, 改左楊州炒飯(40)以呢個價錢計,唔可以挑剔太多你想要同區, 好食, 去天虹, 二人餐458包免費私船來回. 要抵就話要去西貢我對海鮮無大要求, 呢個係我係南丫度兩天遊最貴最豐富既一餐我係特登用廣東話, 因為香港越黎越多中共語言文化
今晚係南丫島既最後一站

二人餐198的確抵食

魷魚比較小, 新鮮, 不過唔係最新鮮的味度

炒蟶子有大有小

鮑魚仔兩隻

以呢個價錢計,唔可以挑剔太多

我對海鮮無大要求, 呢個係我係南丫度兩天遊最貴最豐富既一餐

我係特登用廣東話, 因為香港越黎越多中共語言文化
二人餐
鼓油蝦