2021-03-16 502 瀏覽
馬來肉骨飯 $88肉骨茶味嘅risotto,好特別嘅口味🧐於是我推介比同行既朋友挑戰,自己試一啖🤣甜甜地但無藥材味既肉骨茶,味道一般(好彩無自己挑戰😎)飯粒既口感其實唔錯煙煙韌韌,整體來講試過就夠,唔會再試。椒鹽蒲Boy $48/half啤酒醬炸蝦🍤炸醬唔會太厚,蝦肉爽口,少少椒鹽再加微辣既蛋黃醬再配法包係有驚喜既醜搭,最好既係可以買半份,雀仔胃就可以試多幾款👏🏻港女家姐 $38Flat white $38環境好chill坐落好舒服,亦有好打卡位影相,其實餐廳主打係手工啤酒,因為去既當係工作中,所以就無試到😩味道:★★★☆☆性價比:★★★☆☆🤜🏻雀仔胃拒絕向嘥位食物說得#打卡cafe #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfood #foodstagram #fusion菜 #南豐紗廠 #荃灣美食 #hkcoffee #香港手工啤酒 #手工啤酒
馬來肉骨飯 $88

椒鹽蒲Boy $48/half