平日晚估唔到都幾多人,想坐獨立卡位都要睇吓運氣,發現有下午茶餐牌真係幾抵食,可惜今次只能食晚餐先~生牛肉牛肉丸湯河粉 $82牛肉丸係一口size,食落好方便😂而且咬落都juicy有啲似振興嘅感覺,牛肉片唔韌份量都多,屬中上水平香茅豬扒湯河粉 $72豬扒意外地大份,同碟豬頸肉差唔多size,咬落juicy,外面微脆,調味都重配埋清清地嘅河粉夾住食就岩岩好,呢個CP值高~會安豬頸肉 $90厚切大大片肉質都keep到淋,不過小食來說都唔算平😂馬拉盞通菜 $78辣辣地炒得幾惹味,撈飯就正了總結:整體算係中上水平嘅越南菜,質素對得住價錢,大家可以一試~地址:沙田橫壆街1-15號好運中心3樓3007號舖評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~

生牛肉牛肉丸湯河粉 $82

香茅豬扒湯河粉 $72

會安豬頸肉 $90
厚切大大片肉質都keep到淋,不過小食來說都唔算平😂

馬拉盞通菜 $78
辣辣地炒得幾惹味,撈飯就正了

地址:沙田橫壆街1-15號好運中心3樓3007號舖

評分(5⭐️為最高):