2021-08-16
觀塘工廈向來是卧虎藏龍之地,成日都會有好多好嘢食,而且價錢非常合理,一定搵到心水之選!🤣🤣🤣今次就去咗Bro‘s Cuisine,工廈價錢,就可以吃到酒店級出品❤️❤️真係冇得輸!而且這裡的裝修不差,以木製家具為主,加上光猛射燈,以及一個很大的開放式廚房!!試咗佢嘅牛肝菌忌廉汁意大利粉$148同埋蟹肉雲吞配黑松露忌廉汁 $68。首先佢哋兩個嘅價錢都好合理。呢間餐廳廚師以前喺酒店度做廚的。但價錢竟然可以做到咁平民真係好有良心👍🏻呢個牛肝菌忌廉汁意大利粉好香濃,呢個汁本身就已經好吸引,好香嘅忌廉味再加埋啲牛肝菌一齊食好夾!而且呢個意大利粉軟硬適中,依然可以保持彈牙爽口值得一讚!!另外就係呢個蟹肉雲吞配黑松露忌廉汁,我想講真係超級好食!呢個蟹肉雲吞入面好香嘅蟹肉汁,而且加埋呢個黑松露真係無敵組合!本身呢個黑松露汁一上台已經聞到好香嘅黑松露味,鍾意食黑松露嘅一定要試吓!真材實料而且份量很多,係好值得被推介嘅餐廳😀👍🏻