招聘中
$60-$75
時薪 (面議)
$60-$75
時薪 (面議)
餐廳: 譚仔雲南米線 (海之戀商場)
資訊:

2021-06-27 302 瀏覽
衛生意識好好好差既譚仔!首先本人坐「出餐」附近的位置,正正可以望到「出餐」過程! 落單十分鐘後,望到廚房一位姐姐準備放一碗米線喺出餐嘅枱面,但唔小心將碗米線倒瀉大概三份一,之後佢竟然用佢唔知用咗幾耐嘅手套,「徒手」將倒瀉咗嘅食物放返係個碗入面🤢🤢,再倒返d湯入去!而樓面既姐姐都目睹整個過程!但都若無其事將碗米線放係我面前!我立刻講:「我唔會要碗米線!」佢只不過好冷淡咁講:「我換另一碗俾你啦。」之後我當然係無要(點知佢係唔係又係換湯不換藥)唔好講依家疫情!d食物跌係枱面(仲要係枱面下面/ 仲要用唔知用左幾耐既手套隨手拎起😨)都唔好俾客人,將心比心自己都唔會食! *住附近一定唔會再去!
衛生意識好好好差既譚仔!

首先本人坐「出餐」附近的位置,正正可以望到「出餐」過程!

*住附近一定唔會再去!