2016-08-27 720 瀏覽
食得放題,預左質素唔會太好。一入黎就覺得衛生麻麻。地下好污糟,座位疑立立,又冇抽煙機係每個爐上面,好大油煙。漏單情況好嚴重,可能太爆既關係。廁所似公廁,唔太乾淨,所以怕污糟既人最好有心理準備。d野食味道賣相麻麻,肉好多肥膏,冇肉食,所以都冇影相。唯一和牛同粟米比較好食,飲品都算多選擇,又有蒸爐,怕韓燒熱氣可以蒸。雖然有日式放題、韓燒、蒸爐,咁多花臣。但食物選擇唔多,天婦羅蝦好細隻,又唔覺有泰式野食。有d落單紙只可以圈最多4個,唔俾你填多,但又唔見會黎足。d比較貴既食物,例如:花之戀、海膽壽司、鰻魚壽司,落3次單先黎1次,仲要好遲先黎。總括而言,衛生好差,食物質素麻麻。座位太爆,d員工都做到好忙好亂。有優惠都要成二百位,食得果2個鐘,我唔會食第二次