2019-03-30
食印度咖哩食上癮 家姐食過呢間覺得唔錯 最特別係有個套餐有多款咖喱 就算得兩個人去 都可以試到多款唔同咖哩 所以今次就去試下啦炸雞串 Chicken lollypop即叫即炸好熱好脆 炸皮好薄 外面唔油 但係咬落去雞油就岀哂黎 一啲都唔乾 仲可以點中間辣辣地既醬 好惹味好邪惡 特色熱門套餐 Anjapper popular meal🥘數數 原來都有十兜 有多款咖哩 有啲有番茄味酸酸甜甜 有啲就重薯味 有啲稀啲好似湯咁 每款都有小小唔同 都重香料味 不過認真 邊兜係邊隻咖哩我就真係分唔岀啦佢仲有前菜 入面有啲煮到好冧既秋葵而最大呢兜仲有雞肉 入味 肉質唔柴白色呢兜應該係甜品 椰奶好重奶香 仲有一條條同一粒粒西米 🍚佢飯既份量好多 上面仲有兩款薄餅 兩個人share都仲得 咖哩用唔哂仲可以用naan點芝士烤餅 Cheese naan新鮮熱騰騰 厚身鬆軟 食到中間先有芝士 如果多啲就好啦印度香料茶 Masala Tea比想像中細杯好多 好重香料味 順口唔加糖都ok 我個人好鍾意香料味所以覺得唔錯 但係朋友就覺得唔係佢杯茶 所以好唔好飲都係見人見智環境比起食過既印度餐廳坐得舒服 食物感覺上
炸雞串 Chicken lollypop
特色熱門套餐 Anjapper popular meal