2023-12-22
今時今日嘅印度大餐,真係不得了,口感同香氣我絕對俾個like👍!咖哩角超級正,酥脆得嚟唔油膩,夾埋特製醬汁,輕咬一口就覺得外皮嘅鬆脆同內餡嘅濃香絕配,宜家諗起都仲流口水😋。啲燒蝦嘅香氣,喺店門口就聞到,色澤誘人到不得了,輕輕一咬,鮮美蝦肉配上微微嘅咖哩味,真係鮮到彈牙!薄餅都唔例外,香脆加上淡淡麥香,一試愛上,再加埋個拼盤嘅煙韌結構同埋燒烤嘅外表喺燈光下閃閃生輝,真係睇落去都開心!店內環境暖烘烘,佈置得好有印度風味,雖然空間唔大,但各種香料嘅混合香味,已經夠我飽足一晚🌟。老闆服務周到,細心介紹每一道美食,令到我哋呢次飲食之旅,愉快過癮。嚟到印度菜,點少得嗰股獨有嘅香料誘惑?唔只味道層次豐富,喺香氣同口感上都係一次非一般嘅探險。港式粵語形容詞?好呀!講呢家嘅食物,我會話佢哋「醒胃」、「惹味」,而且「夠哂水準」!食完這頓大餐,心情都靚晒😌。