今次係我第一次黎金水食, 因為是日假期, 十點後就會有折我地九點四十五黎到, 已經有好多人拎左飛等緊啦等到十點左右, 開始叫飛入座我地點左蟹子沙律, 三文魚壽司, 火炙蟹棒壽司, 火炙三文魚壽司, 牛舌, 炸蝦...推介火炙蟹棒壽司, 火炙三文魚壽司, 炸蝦, 金水雀巢 火炙蟹棒壽司 & 火炙三文魚壽司推介!!! 非常新鮮蟹肉, 必食! 火炙系列很不錯!!!炸蝦新鮮炸起, 炸醬鬆化, 蝦又夠大隻, 不錯! 嫌沙律醬不夠!牛舌牛舌好厚, 好難咬開, 好韌!!!鵝肝壽司比起元氣而家推廣的鵝肝壽司更好味, 但不及板長大件, 不及板長好味! 有名女待應行黎行去, 百無聊賴, 感覺其他待應都怕左佢咁女待應著黑色長袖恤衫, 手袖鈕唔扣住, 手袖Fing黎Fing去做服務業, 衣著要整齊, 我唔明白點解要手袖Fing 黎Fing 去囉? 型咩? 我唔覺!佢黎幫我倒水, 我已經想話佢手袖之後佢送左碟壽司上枱, 佢手袖已經接觸到食物我就忍唔住話佢, 難道金水入面冇人覺得佢手袖有問題?!
今次係我第一次黎金水食, 因為是日假期, 十點後就會有折
我地九點四十五黎到, 已經有好多人拎左飛等緊啦
等到十點左右, 開始叫飛入座

推介火炙蟹棒壽司, 火炙三文魚壽司, 炸蝦, 金水雀巢

火炙蟹棒壽司 & 火炙三文魚壽司
推介!!! 非常新鮮蟹肉, 必食! 火炙系列很不錯!!!

牛舌
牛舌好厚, 好難咬開, 好韌!!!

鵝肝壽司

有名女待應行黎行去, 百無聊賴, 感覺其他待應都怕左佢咁

佢黎幫我倒水, 我已經想話佢手袖
之後佢送左碟壽司上枱, 佢手袖已經接觸到食物
我就忍唔住話佢, 難道金水入面冇人覺得佢手袖有問題?!

蟹子沙律
牛舌
金水雀巢
鵝肝壽司
2011-05-01
15 分鐘 (堂食)
火炙蟹棒壽司, 火炙三文魚壽司
海膽壽司