2023-10-28
Happy Friday 旺角勁多人支持夜經濟呀!街經過通菜見到我想食好耐嘅雞排專門店呀😋😋入去買件試下先😁嘩!原來除咗雞排仲有其他小食架😁😁脆皮無骨雞腿扒配海苔同埋芝士調味粉,出爐啦🤩真係勁大塊勁厚身,仲大過我隻手呀!最正係勁厚切一d都唔薄仲好juicy添, 海苔同芝士調味粉一齊食又幾夾喎又好惹味又香脆💯脆皮花枝丸海苔調味粉, 雖然得三粒花枝丸,但係粒粒都大大粒😁 用咗海苔調味粉炸到脆卜卜嘅花枝丸更加惹味又彈牙呀,咬落裏面真係有魷魚架勁有口感呀“正”呀!甜薯地瓜條配咖喱調味粉, 每條地瓜條都大大條脆卜卜配咖哩粉好正呀👍辣辣地🌶好香咖喱味yummy.佢地全部食物都係即叫即整架,熱辣辣“正”呀! 最正嘅係佢哋嘅靈魂調味粉呀👍有八種調味粉任你揀, 真係花多眼亂呀😅每一種都好正咁💯💯2派克雞排旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下A號舖
2派克雞排
旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下A號舖