2018-08-22
晚上11時的平日晚上, 此店仍然有人在此排隊買宵夜!! 其實我最喜歡這裡的炒河粉和粉麵, 雖然只是售15元, 但是即叫即炒, 所以出品都是熱熱的!很好食!若然可以比客人加錢, 加入配料(如牛肉或雞肉), 相信會更好食!!另外, 此店的雲吞我估是向外取貨得, 應該不是自己包, 但都係即叫即煮,雲吞都算好食, 不過肉比較少,而湯底都清甜好味, 而且有生菜作配料, 比較健康! 不過20元只有5隻就好似不是太抵!!其實此店主打是人手即場包的燒賣, 售15元6燈!我覺得此店算有心和誠意煮野食!! 食得出燒賣的粉比一般少, size亦較大粒,而且佢去貨快, 所以出品都是新鮮出籠! 所以佢的燒賣都算好食, 不過個人覺得不是十分出衆! 個人還是喜歡食炒河粉多一點!
晚上11時的平日晚上, 此店仍然有人在此排隊買宵夜!!