餐廳: 御泰坊-泰越菜
資訊:

2022-11-02 717 瀏覽
打風緣故,想揀個地點方便,又坐得舒服,又可以食到泰國菜餐廳,即慶試試哩間餐廳。整體食物味道算ok,但環境坐得舒服,價格合理。4個人叫左5個菜,平均每人$2xx,唔算貴。1. 生菜包:中規中矩,如果辣多少少就好d2. 小食拼盤:份量大概每樣小食兩件,4個人食唔係好夠分,但味道係幾好,串燒最好食。3. 炒金邊粉:份量好大碟,味道偏甜,個人覺得ok,因為炒金邊粉通常都係甜甜地。4. 軟殼蟹咖喱包:個人覺得比較失望,睇餐牌以為係黃牌菜,都係最後先出場菜式,但軟殼蟹+咖喱+包完全唔夾,包係好硬,完全唔脆,咖喱又無咩咖喱味,失望一道菜。5. 馬拉盞炒通菜:可以同九龍城有得揮,好食。

整體食物味道算ok,但環境坐得舒服,價格合理。

4個人叫左5個菜,平均每人$2xx,唔算貴。

1. 生菜包:中規中矩,如果辣多少少就好d
5. 馬拉盞炒通菜:可以同九龍城有得揮,好食。
生菜包
小食拼盤