2021-08-30 94 瀏覽
葵涌新黃店!本來呢晚約咗朋友去石籬商場等,我明明準時到咗門口但搵極都唔見朋友,最後......我發現自己去錯咗石蔭商場。🙃日本一口豚便當豚肉熱辣辣,加咗啲炸蒜幾有中式小炒嘅味道。我自己覺得如有住附近,唔想煮飯,落嚟食個豚肉/牛肉便當都唔錯!鰻魚玉子燒有睇我之前個ig story嘅大家都知佢幾震騰騰~ 擺得幾靚,玉子香甜,比想像中份量大,兩三個人share都夠。壽司10貫蝦同墨魚朋友幾鍾意,刺身食落比較少油脂,啲飯比較細,cute cute哋,唔需要擔心食飯食到好滯。至於明太子雞翼同免治雞肉串就正正常常。呢度服務好好,開咗一個月左右,啲嘢好新淨,店員都會不斷主動加茶。食飽再散步落葵興搭車返屋企就啱啱好🙈~

日本一口豚便當

鰻魚玉子燒