2019-10-18 59 瀏覽
之前有時會經過深水埗分店,加上見食評都話呢間餐廳嘅漢堡水準唔錯,都心思思想試好耐。咁啱今日去開奧運嗰頭,就決定試一試大角咀呢間分店嘅漢堡包。餐廳鋪位唔大,位置亦唔算多,繁忙時段可能會有啲逼。店員服務都算唔錯,有時會主動同客人介紹下menu。-和牛漢堡套餐加20蚊可升級至套餐,可以揀薯條/薯格/田園沙律+罐裝汽水。身為薯格迷嘅我毫不猶豫地揀咗薯格,炸得好脆,熱辣辣又夠酥香。和牛漢堡都頗足料,芝士呈半溶狀,緊貼和牛,香濃味道更勝一籌。和牛質感腍滑,如果牛味再突出點會更理想。特別想提漢堡包嘅口感,咬落外脆內軟,唔會被餡料完全蓋過風頭。-鹿兒島豚肉漢堡豚肉漢堡味道都唔錯,車打芝士配鹿兒島豚肉,香嫩但唔會太油膩。加上厚切蕃茄,更有解膩清爽嘅感覺。

-和牛漢堡套餐

和牛漢堡套餐

-鹿兒島豚肉漢堡
鹿兒島豚肉漢堡
2019-10-17
20 分鐘 (堂食)
和牛漢堡套餐
鹿兒島豚肉漢堡