餐廳: 犀牛犀牛 (T.O.P This is Our Place)
資訊:

2022-12-30 1189 瀏覽
想食個捲餅當晚餐, 真係想多了. 我點左$49韓式牛五花捲餅, 諗住豬五花腩咁樣厚厚一大片, 原來係類似日式牛肉蓋飯嗰種, 汁煮洋葱牛肉絲. 牛的確係靚牛, 牛味非常濃郁, 個汁係好香甜, 仲夾左少少炒蛋同生菜, 千層捲餅又鬆軟又煙靭, 全部都好食, 只係份量~真~係~少, 同食左6粒章魚丸子差唔多, 又貴好多.其中一個回本既方法係點多杯飲品, 飲品跟餐-$10.  我點左$28熟成紅茶奶茶+$6小芋圓. 幾大杯, 芋圓好新鮮好煙靭, 至於熟成紅茶....飲唔出有咩特別, 可能奶味太勁蓋過了, 下次試下唔要奶. 難得飲台式飲品有位坐, 咁多座位, 仲坐得咁舒服, 空間大, 又有partition俾小小私隱, 又有枱, 就當係俾多小小錢買個位坐啦.
2022-12-28