非常失望‼️‼️‼️叫左個薯粉同涼拌小食,從來都未食過咁淋嘅薯粉,中意淋嘅朋友有福了‼️‼️原來薯粉係可以整到咁淋嫁。o哂咀🤬🤬食物品質劣到爆都算,打電話去餐廳到反映,感受到嘅係兩個問題:第一:不斷搵藉口,先係話可以湯同麵無分開,但其實我叫外賣,佢系有分湯,之後同佢講反,又懶落呢批薯粉來貨吾靚,再黎就係話廚房今次浸淋左。我打問嘅第一個問題系問佢啲薯粉系咪浸耐左,佢答我吾係,但最後又話廚房今次浸淋左?第二:老闆/員工態度有問題,負責同我通電話果位我吾清楚係員工定老闆,如果佢系老闆而又大開門咁樣做生意我真係要比個叻叻佢😄😄過程中感受到嘅佢不斷想是但聽完然後就結束對話。黎到openrice 原來已經有咁多劣評,笑了😄老闆拜托反省下,求求你🙏🙏🤣
非常失望‼️‼️‼️