2017-06-17 538 瀏覽
同個舊同事黎傾生意大計🤣佢地俾左張細小二人枱我地坐,其實睇舊同事身型就知大食啦俾細枱⋯⋯(我地公司都成千上百人一叫肥佬大家就意會到係佢就明佢有幾肥😂)趕得切Happy hour飲品有折😌叫左杯青色野飲幾清新(其實無無酒精版mojito)一心黎食黑糖包包💓應該叫佢refill💓點解佢地唔單獨賣咁我就可以買外賣返屋企💓我地都驚無位放就只叫住啲頭盤先,炸洋蔥⋯⋯今日唔脆既😟。炸雞塊得幾舊又唔juicy,house salad with honey mustard ~正正常常無特別料既得啲菜茄同青瓜咁🙄唉無位放要好趕咁食🙄傾左一陣侍應黎收野放牙韱🙄我話我地未食完連個main course都未叫架🙈要個menu…再叫baby back ribs BBQ醬味一向係經典招牌菜好味道,肉一絲絲好軟。白汁忌廉大蝦意粉個汁好杰蝦都多既。肥佬想叫多個扒但我又想食甜品因爲我食唔落喇,咁就收左手。埋單先知cip有兩種😶肥佬即場俾錢做vvip85折🙄佢咁食法都抵既。
杯青色野
炸洋蔥