2023-08-21
呢間餐廳喺荃灣愉景新城都有分店而且每個月逢星期一至四都有特別優惠~環境好舒服 見到唔少鹿圖案嘅裝飾 幾有心思🦌Idiot lunch嚟到 獲安排坐喺鳥籠座位 好啱打卡😻食物質素都幾唔錯 味道份量擺盆各樣都做得足~-👩🏻🍳Idiots翻兜之選❤️🔥焗寶雲酥海魚柳•美式蟹餅 $138上碟嗰陣覺得外形好得意😆由上到下 分別係蟹餅 2塊魚柳 紫薯 好整齊咁疊埋一齊😆其中蟹餅同idiot想象中最大出入 係圓形嘅波咁 但味道反而有驚喜🤩一咬就食到入面好多餡 好豐富~不過略嫌表面落得太多沙律醬而魚柳嘅表面炸得好香脆 魚肉都非常軟身味道唔會太鹹或者太淡 啱啱好🥰❤️🔥紐西蘭草飼肉眼扒•香濃燒汁 $168肉眼扒嘅格仔紋睇落好吸引😆而扒本身都幾厚身大塊idiot切嘅時候發現塊扒有少少筋 但好神奇食落口又冇韌嘅感覺~同魚柳一樣 伴碟嘅紫薯本身嘅甜味好重 口感都好軟綿😋❤️🔥跟餐前菜/沙律/餐湯前菜有蒜茸包 另外可以揀沙律/餐湯 idiot同朋友咁啱試晒兩樣~沙律入面有蘋果粒 食得出好新鮮 整體味道好清爽🫶餐湯係甘荀南瓜湯 湯底好杰身 不過味道係偏淡味~-👩🏻🍳Idiots食過就算⚡️熱帶果園 (半價升級特
而且每個月逢星期一至四都有特別優惠~
環境好舒服 見到唔少鹿圖案嘅裝飾 幾有心思🦌
Idiot lunch嚟到 獲安排坐喺鳥籠座位 好啱打卡😻
食物質素都幾唔錯 味道份量擺盆各樣都做得足~
👩🏻🍳Idiots翻兜之選
同魚柳一樣 伴碟嘅紫薯本身嘅甜味好重 口感都好軟綿😋
紐西蘭草飼肉眼扒•香濃燒汁
❤️🔥跟餐前菜/沙律/餐湯
沙律入面有蘋果粒 食得出好新鮮 整體味道好清爽🫶
餐湯係甘荀南瓜湯 湯底好杰身 不過味道係偏淡味~
👩🏻🍳Idiots食過就算
⚡️熱帶果園 (半價升級特選飲品)/凍蘋果茶 (跟餐)
idiot加咗+$29升級呢杯熱帶果園 其實係菠蘿百香果梳打 味道偏甜少少~
而跟餐飲品有凍蘋果茶 唔駛另外加錢 味道冇熱帶果園咁甜 啱idiot口味多啲😽
熱帶果園