2017-03-04
好耐無寫食評,但今次因爲其侍應太趕客而寫。😤😤😤 晚餐時間,朋友先拎飛仔,當我到達時順便問一下仍需要等多少張台,隱約聽到有位肥肥地既侍應態度其差講起碼等到9點😨😒,之後大風下等左大半個鐘8:30先有位,手都冰凍。由一位總有點笑容既女仔帶位,我仲問張飛洗唔洗俾番佢,佢話好,但朋友聽到哪位肥肥地侍應講唔洗😑😒 同幾個月前黎食一樣,點左一個4人set dinner, 食物味道是做得不錯,一個沙律,兩個小食,一個pizza,一個意粉,一個甜品,四杯飲品,$5xx。由另一位黑面木無表情既侍應落單。😶 認真,我唔需要你服務得好好,全程賣笑,但起碼唔會係黎食野時好似仇人債仔咁對待!幾個月前黎食,食完都覺得可以再黎幫襯,但經過今次真係唔會再黎!就算廚房做既食物味道留到客人,但樓面侍應趕客,令客人唔想再黎,這是一個問題! 希望店主重視呢個問題‼️否則收入下跌這是其中一個原因!
希望店主重視呢個問題‼️否則收入下跌這是其中一個原因!
蜜桃沙律
辣肉腸pizza