2020-10-17
2051 瀏覽
今次我又專登揀d少人coffee shop幫襯,呢間位置都幾隱蔽,係文武廟隔離一入到去有一張好大既workshop木枱,後面就係一個好大既open kitchen,原來個廚房係可以出租架,workshop木枱呢邊就係用作coffee shop,都幾特別Flat White 奶都幾rich 幾香滑,咖啡味道偏苦,我鍾意Sourdough toast with smoked salmon, poached egg & salad賣相一般,味道就不過不失Carbonara 比較乾身,不是好creamy個款carbonara,味道唔夠濃郁因為coffee shop係半出租既用途,所以張枱都有點亂,牆架都放滿了用具,唔同客人既東西,後面既open kitchen因為有人使用中,四周都好多雜物亂放,感覺有d唔衛生,坐得唔係太舒服
Flat White
奶都幾rich 幾香滑,咖啡味道偏苦,我鍾意
賣相一般,味道就不過不失
Carbonara